انتصاب رئیس شبکه دامپزشکی درمیان به سمت عضو کمیته مدیریت بیماری کووید 19
فرماندار شهرستان درمیان طی حکمی رئیس شبکه دامپزشکی را ، بعنوان عضو کمیته پایش و نظارت مدیریت بیماری کووید 19 منصوب کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان:
نظارت های دامپزشکی افزایش یافته / با متخلفین با جدیت برخورد میشود
طی بازدیدهای انجام شده هشت ماهه سال جاری، ۴۸ هزار و ۹۳۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی در استان ضبط شده است.
درصورت هر نوع حیوان گزیدگی سریعاً برای تزریق واکسن "هاری" اقدام کنید
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه از شهروندان درخواست کرد که در صورت گزیدگی توسط سگ و سگ سانان در اسرع وقت نسبت به تزریق واکسن هاری اقدام کنند.
ممنوعیت انجماد فرآورده های خام د امی در مراکز عرضه
انجماد کلیه فرآورده های خام دامی تازه در مراکز عرضه تخلف بهداشتی محسوب و ممنوع می باشد
نظارت کامل بر عرضه داروهای دام وطیور با بازدید مرتب و دوره ای
رییس شبکه دامپزشکی بشرویه درحاشیه بازدید از داروخانه ها ی دامپزشکی شهرستان گفت:عرضه دارو فاقد نسخه درمانی دامپزشک ممنوع می باشد و رعایت شرایط نگهداری دارو و قیمت عرضه مصوب شده می بایست توسط متصدیان داروخانه رعایت گردد.
سرپرست جدید شبکه دامپزشکی فردوس معرفی شد
طی حکمی از سوی مدیر کل دامپزشکی استان دکتر جواد اسماعیلی به سمت سرپرست جدید شبکه دامپزشکی فردوس معرفی شد.
توقیف اتوبوس حامل گوسفند وبز
یک دستگاه اتوبوس که از مبدا شهرستان مشهد به مقصد زاهدان در حال تردد بود به دلیل حمل غیر مجاز 20 راس دام سبک در شهرستان سربیشه توقیف گردید.
سلامت و امنیت غذایی ارمغان تلاش شبانه روزی مجموعه دامپزشکی
ره آورد تلاش شبانه روزی کلیه فعالان حوزه دامپزشکی امنیت غذایی ، حفظ و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه است.
وحدت و همدلی لازمه پیشرفت و عبور از بحران هاست
اولین جلسه فنی با حضور سرپرست جدید شبکه دامپزشکی خوسف برگزار شد.
توقیف محموله 3 هزار قطعه ای مرغ تخمگذار در نهبندان
محموله ۳ هزار قطعهای مرغ تخمگذار پایان دوره پرورش فاقد مجوز حمل بهداشتی- قرنطینهای دامپزشکی در شهرستان نهبندان توقیف شد.