سلامت شیر بعنوان پر مصرف ترین فرآورده خام دامی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی
سلامت و بهداشتی بودن فرآورده های خام دامی ، شیر خام بعنوان پرمصرف ترین فرآورده تحت نظارت و بازرسی دامپزشکی تولید ، توزیع و عرضه میشود .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس دکتر اسماعیلی رئیس شبکه گفت : اجرای تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشاء پروتئین حیوانی با اقدامات بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید فرآورده های خام دامی شروع و تا سفره مردم ادامه دارد ، تولید و عرضه شیر خام سالم وابسته به بهداشتی بودن اماکن دامی، شیوه های نوین پرورش، آموزش بهرهبرداران، فرهنگ سازی مصرف شیر خام سالم و ایمن سازی جمعیت دامی شهرستان علیه بیماریهای مشترک بین انسان و دام میباشد
همچنین با کاهش مخاطرات بهداشتی شیر در دامداریها با تجهیز و نوسازی بهداشتی محیط دامداری، سالن شیردوشی و آزمایشگاه شیر و ساماندهی بهداشتی مراکز جمع آوری و ناوگان حمل و نقل شیر خام از دامداریها به مراکز و کارخانجات لبنی میتوان سلامت مصرفکنندگان را تضمین نموده و از بروز و شیوع احتمالی بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام و فرآوردههای خام دامی پیشگیری کرد.
وی در ادامه افزود در شهرستان سه مرکز جمع آوری شیر وجود دارد که روزانه مقدار 40 تن شیر خام با نظارت بهداشتی توسط دامپزشکی به داخل و خارج استان صادر میکند.
نظر دهید