• 1397/07/10 - 10:21
  • تعداد بازدید : 243
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معدوم سازی 2هزار و 975 کیلوگرم مرغ منجمد در قاینات

کارشناسان نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی قاینات 2هزار 975 کیلوگرم مرغ منجمد غیر بهداشتی را معدوم نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات : دکتررضا محمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با اشاره به نظارت مستمر بازرسان دامپزشکی بر عرضه مواد خام دامی اظهار داشت : در بازرسی  ماموران واحد نظارت شبکه دامپزشکی و نمونه برداری از محصول نهایی ،مقدار 2هزار و 975 کیلوگرم مرغ منجمد که پس از انجام آزمایش به باکتری سالمونلا آلوده بود کشف و توقیف گردید و با دستور مقام قضایی معدوم شد.

محمودی عنوان کرد:  باکتری سالمونلا عامل بیماری بسیار خطرناک سالمونلوز و مشترک بین انسان و دام است و می تواند در انسان باعث تورم معده و روده، اسهال خونی، حالت تهوع، سردرد و بی حالی می‌شود و امکان وجود میکروب سالمونلا نیز در تخم‌مرغ وجود دارد.

محمودی خاطر نشان کرد: مطمئنا نظارت های  بهداشتی دامپزشکی در تمامی زنجیره های تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی تضمین کننده سلامت ، کیفیت و بهداشت غذای مصرفی شهروندان خواهد بود.

  • گروه خبری : دامپزشکی خراسان جنوبی,اخبار مهم,اخبار شهرستان ها
  • کد خبر : 303
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه