شهروندان فرآورده های خام دامی را از مراکز معتبر تهیه كنند
فرآورده های خام دامی باید از مراکز معتبر و تحت کنترل و نظارت دامپزشکی تهیه شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به گرم شدن هوا و افزایش سرعت فساد فرآورده های خام دامی ، از شهروندان خواست در هنگام تهیه مواد پروتئینی ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر، به تاریخ تولید و انقضای محصولات دقت كنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر مریم ملکی بر نگهداری فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز در یخچال توسط مراکز عرضه این محصولات تاکید کرد و افزود:به منظور جلوگیری از بیماریها بویژه مسمومیت های غذایی، نگهداری فرآورده های خام دامی در شرایط دمایی مناسب یخچال از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی گفت:شهروندان باید در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی علاوه بر تاریخ تولید و انقضاء مواد پروتئینی به بسته بندی فرآورده ها نیز دقت نمایند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان داشت: هر گونه تخلف در این حوزه بلافاصله توسط کارشناسان دامپزشکی پیگیری و متخلفان جهت صدور احكام به مراجع قضایی معرفی می شوند.
نظر دهید