• 1398/02/24 - 07:50
  • تعداد بازدید : 564
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شهروندان فرآورده های خام دامی را از مراکز معتبر تهیه كنند

فرآورده های خام دامی باید از مراکز معتبر و تحت کنترل و نظارت دامپزشکی تهیه شود.

 

 رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به  گرم شدن هوا و افزایش سرعت فساد فرآورده های خام دامی ، از شهروندان خواست در هنگام تهیه مواد پروتئینی ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر، به تاریخ تولید و انقضای محصولات دقت كنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر مریم ملکی بر نگهداری فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز در یخچال توسط مراکز عرضه این محصولات تاکید کرد و افزود:به منظور جلوگیری از بیماریها بویژه مسمومیت های غذایی، نگهداری فرآورده های خام دامی در شرایط دمایی مناسب یخچال از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی گفت:شهروندان باید در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی علاوه بر تاریخ تولید و انقضاء مواد پروتئینی به بسته بندی فرآورده ها نیز دقت نمایند.

 رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان داشت: هر گونه تخلف در این حوزه بلافاصله توسط کارشناسان دامپزشکی پیگیری و متخلفان جهت صدور احكام به مراجع قضایی معرفی می شوند.

  • گروه خبری : دامپزشکی خراسان جنوبی,اخبار مهم,اخبار شهرستان ها,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار شبکه دامپزشکی خوسف,اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار شبکه دامپزشکی درمیان,اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129754
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه