انجام طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز
در ایام نوروز 98طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی انجام شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: در ایام نوروز کلیه واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی مورد بازرسی و ارزیابی ادارات دامپزشکی شهرستانها قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان دکتر مریم ملکی افزود: در این راستا از تعداد 1611 واحد موجود در استان، 3493 بازدید صورت گرفت که با توجه به بازرسی های انجام شده تعداد 3 مورد تخلفات مشاهده و پرونده تخلف افراد خاطی به تعزیرات حکومتی و مراجع قضایی ارجاع داده شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی گفت: در زمان این بازدیدها کلیه موارد بهداشتی فرآورده های خام دامی مورد بررسی قرار گرفت که منجر به حذف و معدوم سازی یک تن و 692 کیلوگرم فرآورده خام دامی گردید.
نظر دهید