آغاز طرح ممیزی گاوداری های صنعتی در خراسان جنوبی
در راستای طرح ارتقاء کیفیت شیر خام، طرح ممیزی گاوداری های با اولویت واحدهای صنعتی آغاز شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء کیفیت شیرخام ، طرح ممیزی گاودارهای صنعتی و سنتی در سطح استان آغاز شد. دکترمریم ملکی به بیان اهمیت شیر خام و سایر فرآورده های خام دامی که از شیر تولید می شود پرداخت و افزود: با توجه به ماهیت ویژه این ماده غذایی و سهم قابل توجه آن در سفره غذایی مردم و همچنین فسادپذیری بالای این محصول،نظارت بیشتر بر کلیه مراحل اعم از تولید، حمل، فرآوری و عرضه شیر خام اهمیت خاص و ویژه ای دارد.
وی ادامه داد: در اولین مرحله از اجرای این طرح، ممیزی گاودارهای صنعتی با هدف کاهش و رفع نواقص واحدهای پرورش گاو شیرده و ارتقای سطح کیفی و کمی شیر در حال انجام است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی تصریح کرد: در مرحله اول این طرح بر روی 60 واحد صنعتی و سنتی انجام می شود که امیدواریم در طی زمان مورد نظر برای انجام طرح به نتایج مطلوبی رسیده که بتوان از آنها در امر ساماندهی کیفیت شیر خام استفاده لازم را برد.
نظر دهید