دوشنبه 19 خرداد 1404

flag
  • 1401/04/22 - 12:03
  • تعداد بازدید : 465
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۲۲۶ لاشه دام قربانی توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی در عید قربان مورد بررسی قرار گرفت

شبکه دامپزشکی زیرکوه همانند سالهای گذشته با اتخاذ کشیک ویژه عید سعید قربان با  اعزام ۴ اکیپ سیار به مناطق مختلف شهرستان ( بخش ساسکوه یک اکیپ، بخش مرکزی دو اکیپ ، بخش زهان یک اکیپ ) و استقرار ۲ اکیپ ثابت در سطح شهر حاجی آباد( شبکه دامپزشکی و درمانکاه دکتر یادگاری)  تعداد ۲۲۶ لاشه دام سبک ( گوسفند و بز ) را مورد بررسی و نظارت قرار دادند.

این بازدید ها  با هدف بررسی سلامت لاشه دامهای ذبح شده و جلوگیری از انتقال و انتشار بیماری های مشترک به جمعیت انسانی انجام شد .

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زیرکوه فلکی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: بیش از ۸۰۰ نوع بیماری زئونوز وجود دارد و شهروندان جهت مصون ماندن از بیماری های مشترک باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و گوشت خریداری شده باید دارای مهر و یا لیبل دامپزشکی باشد.

شهروندان از کشتار دام های آلوده به کنه و با دامهایی که آثار نیش کنه بر روی بدن آنها مشهود است خودداری نمایند و در هنگام ذبح دام از تجهیزات حفاظتی از قبیل عینک ، دستکش و ماسک استفاده نمایند و از تماس با لاشه و ترشحات و خون دام بدون دستکش جدا خودداری نمایند.

لاشه دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ تا ۸ درجه نگهداری نموده تا جمود نعشی رخ دهد و پس از آن نسبت به قطعه بندی و یا مصرف گوشت اقدام نمایند.

فلکی افزود: شهروندان ، موسسات و نهادهای خیریه دولتی و خصوصی و هیات های مذهبی و … در صورتی که قصد به ذبح دام و توزیع گوشت در بین مددجویان خود دارند میتوانند از طریق تماس با شبکه دامپزشکی و انجام هماهنگی لازم از خدمات نظارتی رایگان این شبکه بهره مند گردند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها
  • کد خبر : 288286
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور