۲۲۶ لاشه دام قربانی توسط بازرسی شبکه دامپزشکی در عید قربان مورد بررسی قرار گرفت
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی زیرکوه فلکی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: همانند سالهای گذشته با اتخاذ کشیک ویژه عید سعید قربان با اعزام ۴ اکیپ سیار به مناطق مختلف شهرستان ( بخش ساسکوه یک اکیپ، بخش مرکزی دو اکیپ ، بخش زهان بک اکیپ ) و استقرار ۲ اکیپ ثابت در سطح شهر حاجی آباد( شبکه دامپزشکی و درمانکاه دکتر یادگاری) تعداد ۲۲۶ لاشه دام سبک ( گوسفند و بز ) را مورد بررسی و نظارت قرار دادند.
وی گفت: این بازدید ها با هدف بررسی سلامت لاشه دامهای ذبح شده و جلوگیری از انتقال و انتشار بیماری های مشترک به جمعیت انسانی انجام شد .
فلکی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گفت: بیش از ۸۰۰ نوع بیماری زئونوز وجود دارد و شهروندان جهت مصون ماندن از بیماری های مشترک باید گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و گوشت خریداری شده باید دارای مهر و یا لیبل دامپزشکی باشد.
شهروندان از کشتار دام های آلوده به کنه و یا دامهایی که آثار نیش کنه بر روی بدن آنها مشهود است خودداری نمایند و در هنگام ذبح دام از تجهیزات حفاظتی از قبیل عینک ، دستکش و ماسک استفاده نمایند و از تماس با لاشه و ترشحات و خون دام بدون دستکش جدا خودداری نمایند.
لاشه دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ تا ۸ درجه نگهداری نموده تا جمود نعشی رخ دهد و پس از آن نسبت به قطعه بندی و یا مصرف گوشت اقدام نمایند.
فلکی افزود: شهروندان ، موسسات و نهادهای خیریه دولتی و خصوصی و هیات های مذهبی و … در صورتی که قصد به ذبح دام و توزیع گوشت در بین مددجویان خود دارند میتوانند از طریق تماس با شبکه دامپزشکی و انجام هماهنگی لازم از خدمات نظارتی رایگان این شبکه بهره مند گردند.
نظر دهید