نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی بیرجند از ورود جوجه یک روزه به مرغداری ها تا مرغ کشتار شده در کشتارگاه و مراکز عرضه

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند، در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی - قرنطینه ای دامپزشکی، صنعت مرغداری شهرستان در تمامی مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود جوجه یکروزه به مرغداریها، طول دوره پرورش ، کشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف کنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان شبکه دامپزشکی قرار دارند .
دکتر عبداله حمزه ئی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند گفت : تهیه گوشت مرغ سالم ، با کیفیت و بهداشتی طی یک چرخه بزرگ تولید تا مصرف قرار دارد که از ابتداء صنعت مرغداری که شامل کارخانجات جوجه کشی ، حمل و نقل جوجه یک روزه ، ورود بهداشتی به سالنهای پرورش ، اقدامات بهداشتی واکسیناسیون و درمان جوجه ها ، تغذیه و رعایت شرایط بهداشتی در طول دوره پرورش تحت نظارت شبانه روزی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد .
وی افزود: اقدامات بهداشتی در خصوص تهیه جوجه یک روزه با کیفیت و مورد تایید دامپزشکی مبداء، ضد عفونی و آماده سازی مرغداری ، مایه کوبی و پیشگیری از بیماریها در طول دوره پرورش باعث تولید مرغ سالم و در نتیجه تهیه گوشت سفید با کیفیت و سالم جهت مصرف خواهد بود و در کشتارگاه های طیور تحت نظارت دامپزشکی شهرستان مرغ های ارسالی جهت کشتار در طول خط کشتار مورد بازدید قرار گرفته و در نهایت مرغ های مورد تایید در بسته بندی های تازه و منجمد جهت عرضه به مراکز مجاز ارسال می شود .
نظر دهید