نظارت بهداشتی بر بیش از 920هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریها و تولید بیش از 900تن گوشت سفید در شهرستان سرایان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان از نظارت بر جوجه ریزی بیش از 920هزار قطعه جوجه گوشتی در مرغداریهای این شهرستان خبر داد.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان دکتر میلاد خالقی زاده اظهارداشت: گوشت سفید به عنوان یک ماده غذایی پرمصرف در سبد کالای خانوارها، نیازمند نظارت مستمر، به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش تولید و جلوگیری از خسارات اقتصادی می باشد.
وی با بیان اینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه دارد، افزود: این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور با اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان در قالب نظارت بر ضدعفونی مرغداریها ، صدور مجوز بهداشتی در زمان جوجه ریزی و مجوز حمل قرنطینه ای بهداشتی به مقصد کشتارگاه ، نظارت بر فاصله زمانی جوجه ریزی ، نظارت بر واکسیناسیون ، مراقبت بیماریها و بررسی تلفات واحدهای مرغداری و ثبت دقیق این عملیات در سامانه پایش و مراقبت صورت میپذیرد.
خالقی زاده آمار جوجه ریزی از ابتدای سال جاری را 921 هزار و 390 قطعه عنوان کرد و افزود: ماحصل تلاش پرورش دهندگان و اقدامات بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان ، تعداد 657هزار قطعه مرغ گوشتی در شهرستان سرایان تولید و روانه کشتارگاههای استان شده است.
نظر دهید