جمعه 23 خرداد 1404

flag
  • 1401/02/17 - 11:12
  • تعداد بازدید : 456
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

معدوم سازی لاشه یک رأس گوساله در کشتارگاه دام شهرداری سرایان

رئیس شبکه دامپزشکی شهرتان سرایان از ضبط و معدوم سازی لاشه یک رأس گوساله مبتلا به بیماری شاربن علامتی در کشتارگاه دام شهرداری شهرستان سرایان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان،«دکتر میلاد خالقی زاده در ادامه افزود: طی بررسی به‌عمل آمده توسط بازرس بهداشت گوشت شبکه دامپزشکی لاشه یک رأس گاو به وزن ۲۰۰کیلوگرم به دلیل بیماری شاربن علامتی ضبط و با شرایط کاملا بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی ادامه داد: دام های سنگین مبتلا به بیماری شاربن علامتی معمولا علائمی چون لنگش و تورم عضلات در ناحیه شانه و بالای پا، تغییر رنگ پوست و ترک خوردن آن، تورم و جمع شدن گاز در زیر عضلات دارند و این بیماری مهلک میتواند در عرض ۱۲ تا ۳۶ ساعت دام را از پای درآورد.

وی از شهروندان درخواست کرد از خرید گوشت قرمز در محل های نامناسب فاقد مجوز و همچنین لاشه های فاقد مهر و لیبل بازرسی دامپزشکی به طور جد خودداری کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها
  • کد خبر : 285802
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور