معدوم کردن ۷ تن گوشت آلوده در خراسان جنوبی
۷ هزار و ۵۷۰ کیلوگرم گوشت سفید و قرمز غیرقابل مصرف در خراسان جنوبی معدوم شد.
کشف وضبط بیش از 10 کیلوگرم ماهی حرام گوشت در شهرستان قاینات
در پی بازدید های نظارتی شبکه دامپزشکی قاینات در روز بازار شهرستان کارشناسان نظارت شبکه از یک فروشنده دوره گرد 10 کیلو گرم ماهی حرام کشف وضبط نمودند.
توقیف سه دستگاه اتوبوس حامل ماهی تازه،کبوترو سگ غیر مجاز توسط پست قرنطینه دامپزشکی دیهوک
سه دستگاه اتوبوس حامل ماهی تازه،کبوترو سگ غیر مجاز با همکاری ایست و بازرسی دیهوک توقیف شد.
طرح پایش زنبورستان های استان
طرح پایش بیماریهای زنبور عسل از هفتم مهر ماه سال جاری تا هجدهم آبان ماه امسال برای پایش بیماریهای واروازیس و نوزوما و آکاریوز در زنبور عسل وبیماری لوک اروپایی و لوک آمریکایی در لاروها در بین 23زنبورستان و1760 کلنی در کل استان انجام گرفت.
بازدید مستمر دامپزشکی استان از مراکز بخش خصوصی
معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی بهمراه رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل از مراکز بخش خصوصی استان بازدید کردند.
ظرفیت نیروی انسانی مهمترین سرمایه ارزشمند هر سازمانی می باشد
رئیس هسته گزینش سازمان جهاد کشاورزی استان به همراه معاون توسعه و منابع انسانی ، رئیس حراست و رئیس برنامه و بودجه اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با حضور در شهرستان قاینات با همکاران دامپزشکی این شهرستان دیدار و گفتگو کردند.
رئیس شبکه دامپزشکی درمیان در دیدار با مدیر آموزش و پرورش شهرستان عنوان کرد:
آموزش به دانش آموزان در سنین پایین از اهداف دامپزشکی می باشد
مدیر آموزش و پرورش شهرسستان درمیان : آموزش بهداشت فرآورده های خام دامی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
پایش و مراقبت فعال آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در تالاب کجی نمکزار نهبندان
تاکنون هیچ مورد مشکوک به آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح تالاب کجی نمکزار، زیستگاه های آبی، آبگیرها و آب بندان های شهرستان نهبندان مشاهده نشده است.
توصیه شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه به دامداران در خصوص آغل محل نگهداری دام در فصل زمستان
شبکه دامپزشکی سربیشه نسبت به اهمیت استفاده از آهک در جایگاه دام اطلاعیه صادر کرد.
پایان مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در استان
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی استان از پایان مرحله دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین خبر داد .