جوجه ریزی بیش از 190 هزار قطعه در مرغداریهای گوشتی شهرستان بشرویه تحت نظارت شبکه دامپزشکی بشرویه
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه از جوجه ریزی بیش از 190 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای پرورش طیور گوشتی این شهرستان در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه، دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: در سه ماهه نخست سال 1403 تعداد 190 هزار و چهل قطعه جوجه یک روزه گوشتی تحت نظارت بهداشتی کارشناسان این شبکه در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان پرورش یافته است و پس از رسیدن به سن کشتار به کشتارگاه های طیور استان اعزام و کشتار گردیده است.
وی در ادامه گفت: تعداد واحدهای مرغداری صنعتی این شهرستان 8 واحد پرورش مرغ گوشتی، دو واحد پرورش مرغ تخمگذار تجاری، یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی و یک واحد زنجیره کامل پرورش کبک می باشد که ظرفیت جوجه ریزی در واحدهای گوشتی در هر دوره بیش از یکصدهزار قطعه جوجه است.
عبدی اظهار داشت: در راستای تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی در زمینه رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه برداری و بازدیدهای دوره ای در واحدهای مرغ گوشتی صورت می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: انجام آزمایشات بررسی باقیمانده دارویی در کلیه واحدهای گوشتی شهرستان قبل از اعزام جوجه های پرورشی به کشتارگاه توسط بخش خصوصی دامپزشکی انجام می گیرد.
نظر دهید