• 1402/09/02 - 12:09
  • تعداد بازدید : 921
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی و هم‌افزایی تشکیل گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار در دفتر امام جمعه شهرستان درمیان

جلسه هماهنگی و هم‌افزایی تشکیل گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار در دفتر امام جمعه شهرستان درمیان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان، دکتر جواد ذوالفقاری رئیس شبکه دامپزشکی گفت: جلسه هماهنگی و هم‌افزایی تشکیل گروه های جهادی در مناطق کم برخوردار با حضور امام جمعه، رئیس مجمع بسیجیان، رئیس شبکه دامپزشکی و دیگر مسئولین ادارات شهرستان در دفتر امام جمعه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه حجه الاسلام والمسلمین خزائی امام جمعه شهرستان درمیان بیان کرد: کار جهادی با تجمیع و پای کار آمدن تمامی ظرفیت ها در راستای خدمت به مردم کم برخوردار در مناطق محروم تکمیل خواهد شد که در این مسیر با تشکیل گروه های جهادی ،اقدامات و فعالیت ها با برنامه ای مشخص پیش خواهد رفت.

خزائی افزود: حضور گروه های جهادی توانمند در شهرستان متناسب با رفع نیازها و مشکلات مردم در مناطق می تواند بسیار موثر بوده و باعث رفع یا کاهش مشکلات مردم در این شهرستان محروم و مرزی شود.

در ادامه جلسه ذوالفقاری ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: در این مدت شبکه دامپزشکی حداقل یک اردوی جهادی با هدف خدمت رسانی به مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان با انجام عملیات‌های مایه کوبی، سمپاشی، درمان دام‌های بیمار و آموزش بهره‌ برداران در خصوص پیشگیری از بیماری‌های دامی برگزار  می کند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی درمیان
  • کد خبر : 310988
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه