برگزاری دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در نهبندان
دوره آموزشی آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و دام و بهداشت فرآورده های خام دامی در مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر نهبندان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی اظهار داشت: در راستای فعالیتهای ترویجی این شبکه و به جهت افزایش سطح آگاهی بانوان خانه دار در خصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب خونریزیدهنده کریمه کنگو ،(CCHF)هاری، تب مالت و همچنین بهداشت انواع فرآورده های خام دامی نظیر شیر و گوشت، یک دوره کلاس آموزشی _ ترویجی با حضور جمعی از بانوان مسجد امام حسن مجتبی(ع) شهر نهبندان برگزار گردید.
وی با بیان اینکه این دوره آموزشی با همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهبندان و با شرکت 21 نفر از بانوان پایگاه مقاومت بسیج محدثه برگزار شد، افزود: مدرس این دوره آموزشی ضمن تشریح راههای انتقال، پیشگیری و کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام، مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به این بیماری ها را رعایت مسائل بهداشتی برشمرد و بر جوشاندن شیرخام قبل از مصرف و عدم استفاده از گوشت گرم و تازه بلافاصله پس از ذبح دام تاکید نمود.
نظر دهید