• 1402/06/14 - 07:53
  • تعداد بازدید : 577
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیماری مهلک تب کریمه کنگو ویژه قصابان

دوره آشنایی با بیماری مهلک تب کریمه کنگو ویژه قصابان در کشتارگاه دام شهرداری قاین برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات: دوره آموزشی آشنایی با بیماری مهلک تب کریمه کنگو و رعایت مسائل ایمنی بهداشتی در کشتارگاه ویژه قصابان در کشتارگاه دام شهرداری قاین برگزار شد.

دکتر مجید بلوکی مقدم سرپرست شبکه دامپزشکی قاینات اظهار نمود این دوره آموزشی که ویژه قصابان در جهت آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و همچنین رعایت نکات ایمنی بهداشتی توسط قصابان در کشتاگاه دام قاین برگزار گردید.

مطلبی معاونت شبکه که تدریس دوره را عهده دار بود بیان نمود تب کریمه یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی‌دهنده است که معمولاً به‌علت ایجاد اختلال در انعقاد خون سبب کبودی در قسمت‌های مختلف بدن و خونریزی شدید بینی می‌شود و عامل اصلی بیماری تب کریمه کنگو، کنه هیالوما می باشد که فرد می تواند به‌طور مستقیم با نیش کنه آلوده به ویروس به این بیماری مبتلا شود. با له کردن  کنه روی پوست و تماس پوست با خون و مایعات لاشه‌ی کنه آلوده هم امکان آلوده شدن به این ویروس حتمی است.

مطلبی گفت  از آنجائیکه بیماری تب کریمه می تواند از طریق تماس با گوشت آلوده به انسان منتقل شود لذا یکی از راهکارهای محافظت در برابر ویروس، استفاده از لوازم حفاظت شخصی مثل لباس کار، دستکش و عینک در زمان قطعه بندی کردن لاشه میباشد  که می بایست به جدیت مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد مهمترین راهکار در بیماری کشنده تب کریمه کنگو در کشتارگاه جهت لاشه های استحصال شده سپری نمودن مدت 24 ساعت نگهداری لاشه در پیش سرد کشتارگاه است تا عامل احتمالی بیماری غیر فعال شود.

بلوکی مقدم نیز در ادامه به کلیه قصابان توصیه نمود که از کشتار غیر مجاز و خارج چرخه پرهیز نمایند و حتما کشتار در کشتارگاه با رعایت پیش سرد گذاری صورت پذیرد  چرا که شبکه دامپزشکی بر حسب وظیفه ذاتی با افراد خاطی برخورد قضایی خواهد نمود و با هیچ شخصی تعارفی نخواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی قاین
  • کد خبر : 307294
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه