در حاشیه بازدید رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان از کشتارگاه دام این شهرستان مطرح شد:
اعمال نظارت های شرعی همراه با نظارت بهداشتی، ضامن تایید سلامت گوشت مصرفی
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان از کشتارگاه دام این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی از کشتارگاه دام ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نهبندان بازدید کرد.
آهنی در این بازدیدگفت: به منظور تولید غذای پاک، طیب و حلال توسط ناظر ذبح شرعی اعمال نظارت کافی بر ذبح دام های موجود در کشتارگاه صورت می گیرد که کاملاً هم سو، هم جهت و مکمل نظارت های بهداشتی است.
وی افزود: به استناد قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید و به منظور توسعه فرهنگ تولید غذای پاک، کسب جایگاه تولید حلال و تقویت نظام پاسداشت حقوق حیوانات حلال گوشت، در کشتارگاه دام اعمال نظارت های شرعی بر گوشت استحصالی در کشتارگاه صورت می گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان افزود: مهر سلامت و لیبل بهداشتی زمانی به گوشت استحصالی در کشتارگاه ها الصاق می گردد که علاوه بر اعمال نظارت های بهداشتی و تضمین سلامت گوشت، ذبح اسلامی آن نیز مورد تأیید قرار گرفته باشد و گوشت طیب، حلال و سالمی به سر سفره مردم روانه شود.
نظر دهید