نظارت بهداشتی بر سردخانه ها و رستوران های معادن زغال سنگ و صنایع وابسته شهرستان طبس
اکیپ های نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خوراکی، آشپزخانه ها و رستوران های معادن زغال سنگ و صنایع وابسته این شهرستان بازدید نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس، محمدجلال هادیان رئیس شبکه دامپزشکی گفت: اکیپ های نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی در جهت حفظ بهداشت عمومی و سلامت جامعه از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خوراکی، آشپزخانه ها و رستوران های معادن زغال سنگ معدن پروده1، کارخانه زغال شویی، شرکت زغال سنگ نگین، معدن معدنجو و کارخانه کک سازی بازدید دوره ای نموده و کنترل بهداشتی فرآورده های خام دام و طیور خوراکی در این اماکن انجام گردید.
وی در ادامه افزود: مقدار 30 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف حذف گردید و همچنین جلسه ای با برخی از مسئولین این معادن در رابطه با موضوعات بهداشتی نگهداری گوشت و فرآورده های خام دامی برگزار شد که به مسئولین سردخانه ها و آشپزخانه ها آموزش های مربوطه داده شد.
هادیان یادآور شد: این معادن در فاصله حدود 100 کیلومتری شهرستان طبس قرار داشته است و حدود 7هزار نفر در این معادن مشغول به فعالیت می باشند.