توصیه بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس به شهروندان در مورد خرید گوشت چرخ کرده
شهروندان، گوشت چرخ کرده بسته بندی شده دارای تاریخ تولید، انقضا و تائیدیه دامپزشکی یا گوشتی که در حضور آنها آماده میشود، را خریداری کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس، دکتر محمد جلال هادیان رئیس شبکه دامپزشکی دراین رابطه عنوان نمود : نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی از تولید تا عرضه توسط کارشناسان دامپزشکی و به جهت کنترل و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است .
وی گفت : عرضه گوشت نامرغوب به صورت چرخ کرده یکی از رایج ترین و شایعترین تخلفات در گوشت چرخ کرده به شمار میرود و برخی از واحدهای عرضه گوشت ممکن است اقدام به چرخ کردن گوشت به همراه سایر اجزای لاشه دام کنند که بر این اساس لازم است شهروندان به صورت حضوری بر فرآیند تهیه گوشت چرخ کرده توسط واحد های قصابی نظارت کنند و خرید خود را انجام دهند.
هادیان همچنین افزود: در گوشت چرخ کرده به دلیل اینکه بافت گوشت در اثر چرخ شدن از هم گسسته شده و سطح تماس گوشت با محیط افزایش می یابد، امکان رشد باکتریها در آن افزایش یافته و سریعتر دچار فساد میشود. لذا نسبت به گوشت چرخ نشده عمر ماندگاری کمتری داشته و بهتر است سریع تر مصرف شود.
رئیس شبکه دامپزشکی به مردم توصیه کرد: بهترین روش برای تهیه گوشت چرخ کرده سالم مراجعه به قصابی معتبر دارای مجوز و تاکید بر چرخ کردن گوشت در حضور خود آنان است که با این کار اطمینان کامل از سلامت گوشت و مخلوط نشدن گوشت با گوشتهای کم کیفیت و متفرقه است. به طور کلی، تاکید دامپزشکی بر استفاده از گوشت چرخ کرده بسته بندی شده که دارای مجوزبهداشتی دامپزشکی است می باشد.
نظر دهید