هشدار دامپزشکی شهرستان درمیان در خصوص پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو
شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان در خصوص پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، به شهروندان هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان دکتر جواد ذوالفقاری، رئیس شبکه دامپزشکی گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، یک بیماری مهلک ویروسی است که از طریق ذبح غیر بهداشتی دام آلوده و گوشت استحصالی، به انسان منتقل میشود.
ذوالفقاری با بیان اینکه، کشتار دام در مکانهای غیربهداشتی یکی از عوامل شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می باشد، از شهروندان و دامداران خواست تا توصیه های بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: کنترل بیماری تب کریمه کنگو در حیوانات دشوار است زیرا چرخه ورود ویروس از کنه تا حیوانات بدون هیچ علایمی بوجود میآید و عفونت در حیوانات اهلی مشهود نیست .
ذوالفقاری گفت: حذف کنه ناقل بیماری از طریق ضدعفونی و سمپاشی اماکن دامی، پرهیز از تماس با خون و مایعات بدن حیوانات و افرادی که علایم این بیماری را دارند و عدم مصرف فرآورده های گوشتی فاقد هویت بهداشتی در پیشگیری از بروز و انتشار بیماری اهمیت به سزایی دارد.
وی در ادامه گفت: گوشت استحصالی در کشتارگاه های مجاز حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و دمای صفر درجه نگهداری گردیده همچنین از خوردن جگر خام یا نیم پخت جدا اجتناب گردد.