• 1403/02/13 - 11:33
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توصیه بهداشتی شبکه دامپزشکی قاین:

پیش سرد گذاری لاشه بهترین راهکار پیشگیری از تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

رئیس شبکه دامپزشکی قاین به همشهریان با خرید گوشت دارای مهر و لیبل دامپزشکی از مراکز مجاز عرضه، اطمینان خاطر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاین، دکتر مجید بلوکی مقدم رئیس شبکه دامپزشکی ابراز نمود: در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام های سبک و سنگین در کشتارگاه شهرستان توسط کارشناسان شبکه بازدید و بازرسی به عمل می آید.

 وی ادامه داد: باتوجه به آنکه نظارت بر کشتار، قبل از ذبح دام به صورت دقیق توسط بازرسین دامپزشکی صورت گرفته و همچنین لاشه های استحصالی بعد از کشتار و قبل از عرضه به بازار به مدت 24 ساعت در سالن پیش سرد، نگهداری شده و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل می گردند؛ هیچ گونه نگرانی بابت سلامت گوشت مورد عرضه در مراکز مجاز وجود ندارد و می توان اطمینان خاطر به همشهریان داد که با تهیه گوشت دارای مهر و لیبل دامپزشکی از مراکز مجاز عرضه سلامت خانواده خود را تامین نمایند.

بلوکی مقدم تصریح کرد: استفاده از سیستم پیش سرد گذاری لاشه ها سبب شده تا علاوه بر از بین رفتن عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت و به خصوص بیماری مهلک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  بر کیفیت گوشت نیز افزوده شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی قاین
  • کد خبر : 318740
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید