چهارشنبه 03 تیر 1405

flag
  • 1403/03/27 - 10:31
  • تعداد بازدید : 595
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت رایگان 8 اکیپ دامپزشکی در نهبندان بر ذبح دام های قربانی

شبکه دامپزشکی نهبندان در روز عید قربان با توان 11 نفر در سطح شهرستان بر دام های قربانی نظارت بهداشتی اعمال می کند.

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان از آمادگی 8 اکیپ ثابت و سیار به منظور اعمال نظارت بهداشتی در روز عید سعید قربان در شهرستان نهبندان خبر داد و گفت: دو دامپزشک و 9 بازرس بهداشتی گوشت در روز عید سعید قربان در کشتارگاه دام، قربانگاه های بقاع متبرکه سطح شهر نهبندان و شوشف و روستاهای پرجمعیت بر کشتار دام قربانی نظارت بهداشتی خواهند داشت.

وی افزود: در عید قربان امسال همانند سنوات گذشته از کارشناسان نظارت شرعی نیز در اکیپ های ثابت و سیار استفاده خواهد شد تا گوشت استحصالی علاوه بر سلامت به لحاظ حلیت نیز تایید گردد.

 رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان از همشهریان خواست: دام مورد نیاز خود را، از تنها مرکز مجاز یعنی میدان عرضه دام تهیه و کشتار را در کشتارگاه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) انجام دهند.

آهنی در پایان توصیه کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های قابل انتقال از دام به انسان از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بروسلوز، گوشت دام قربانی 24 ساعت و آلایش خوراکی دام(دل، جگر و قلوه) 48 ساعت در دمای یخچال(صفر تا چهار درجه سانتیگراد) نگهداری و سپس اقدام به توزیع و مصرف آن شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان
  • کد خبر : 321233
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور