توقیف 2محموله مرغ زنده فاقد مجوز دامپزشکی در نهبندان
دومحموله 3500 قطعهای مرغ زنده فاقد مجوز حمل بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی در شهرستان نهبندان توقیف شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان،«محمد راه انجام» رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با اعلام این خبر اظهار کرد: دو دستگاه خودروی حامل 3500 قطعه مرغ زنده فاقد مجوز حمل بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی که از شهرستان های بیرجند و نهبندان به سمت شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان جهت زنده فروشی در حرکت بودند با همکاری پاسگاه نیروی انتظامی بندان و نیروهای یگان امداد نهبندان توقیف شدند.
وی افزود: پس از هماهنگیهای صورت گرفته توسط شبکه دامپزشکی، متخلفان به مراجع قضایی برای انجام مراحل قانونی معرفی شدند .
رئیس شبکه دامپزشکی دامپزشکی نهبندان ادامه داد: به دلیل انتقال و گسترش بیماری های مختلف تهدید کنندۀ بهداشت مرغداری ها و تهدید علیه بهداشت عمومی از جمله بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان فروش هرگونه طیور زنده و دوره گردی مرغ زنده ممنوع است.
راه انجام از همشهریان درخواست کرد تا از خرید هرگونه طیور زنده از دست فروشان خودداری نمایند و مراتب را جهت پیگیری و برخورد قانونی از طریق تماس با تلفن 32622357 به شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان گزارش دهند.
نظر دهید