چهارشنبه 03 تیر 1405

flag
  • 1397/10/30 - 09:26
  • تعداد بازدید : 250
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی از کارخانه تولید خوراک دام و طیور نهبندان

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی به اتفاق رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی از کارخانه تولید خوراک دام و طیور شهرستان نهبندان بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، دکتر ملکی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی به اتفاق  دکتر شفائی رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی و راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان از کارخانه تولید خوراک دام و طیور چاهداشی بازدید نمودند.

 محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ضمن تشکر از تولید کنندگان داخلی در حوزه دام و طیور و در جهت حمایت از تولید‌کنندگان داخلی و افزایش کیفی محصولات و فرآورده‌های آنها اظهار کرد: مجموعه دامپزشکی شهرستان با ارائه مشاوره های کارشناسی در ارتقاء کیفیت محصولات و زمینه سازی صادرات آنها به این مجموعه آمادگی کامل دارد.

در ادامه دکتر ملکی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی به اهمیت ترکیبات مورد استفاده در جیره غذایی دام و طیور و نقش آن در کیفیت گوشت و شیر و سایر محصولات تولیدی دام اشاره و بیان کرد: در جهت حفظ سلامت مواد خام غذایی و به تبع آن حفظ سلامت مصرف کنندگان، محصولات کارخانه‌های تولیدخوراک دام به صورت سرزده، بازدید، نمونه‌برداری و آزمایش می‌شوند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان
  • کد خبر : 5097
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور