نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در جهت حفظ بهداشت عمومی
به منظور حفظ بهداشت عمومی نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس دکتر هادیان رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان عنوان کرد:در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی نظارت بر مراکزتولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و رستورانها و واحد های صنفی مرتبط توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی برای حفظ بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام بصورت مستمر انجام می شود.
هادیان افزود: در این راستا 8هزار و571لاشه دام سبک و سنگین بازرسی و از این تعداد مقدار 3232کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف معدوم گردید و همچنین تعداد 654هزار 478قطعه طیور کشتارشده و از این تعداد نیز مقدار 6هزار 118کیلوگرم گوشت سفید غیر قابل مصرف انسانی معدوم شد.
وی ادامه داد: 4هزار 577مورد بازدید از مراکز تولید،عرضه و نگهداری انجام گرفت که مقدار 3هزار 967کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و معدوم گردید.
نظر دهید