• 1401/09/21 - 09:11
  • تعداد بازدید : 418
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در جهت حفظ بهداشت عمومی

به منظور حفظ بهداشت عمومی نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان انجام می گیرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس دکتر هادیان  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان عنوان کرد:در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی  نظارت بر مراکزتولید،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی و رستورانها و واحد های صنفی مرتبط توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی برای حفظ بهداشت عمومی و جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام  بصورت مستمر انجام می شود.

هادیان افزود: در این راستا 8هزار و571لاشه دام سبک و سنگین بازرسی و از این تعداد مقدار 3232کیلوگرم گوشت قرمز غیر قابل مصرف معدوم گردید و همچنین تعداد 654هزار 478قطعه طیور کشتارشده و از این تعداد نیز مقدار 6هزار 118کیلوگرم گوشت سفید غیر قابل مصرف انسانی معدوم شد.

وی ادامه داد: 4هزار 577مورد بازدید از مراکز تولید،عرضه و نگهداری انجام گرفت که مقدار 3هزار 967کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و معدوم گردید.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی طبس
  • کد خبر : 295352
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه