• 1402/08/29 - 09:56
  • تعداد بازدید : 440
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه به شهروندان در خصوص تهیه گوشت مورد نیاز از قصابی ها و مراکز مجاز

شبکه دامپزشکی طبس تعدادی نکات بهداشتی در خصوص تأمین گوشت قرمز را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس،دکتر هادیان رئیس شبکه دامپزشکی  جهت جلوگیری از عوامل خطرزای بهداشتی و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام به شهروندان توصیه و تاکید نمود:

گوشت قرمز مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز که گوشت دارای مهر بهداشتی، لیبل گذاری شده و عملیات پیش سرد آن انجام شده است، تهیه نمایند.

  رعایت پیش سرد گوشت قرمز در دمای 0-4 درجه سانتیگراد موجب از بین رفتن بسیاری از عوامل خطرساز بهداشتی و بیماری های خطرناک و کشنده مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده  کریمه کنگو و بروسلوز (تب مالت) می گردد و همچنین باعث تردی بهتر گوشت، خوش پخت شدن و بالا رفتن قابلیت نگهداری آن با توجه به رسیدن  PH  گوشت قرمز به میزان مطلوب آن، می شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 310770
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه