برگزاری جلسه تعامل و همکاری ایست و بازرسی ، پلیس راه ،فرماندهی انتظامی و پست قرنطینه دامپزشکی دیهوک
با دعوت مسئول پست قرنطینه و پست دامپزشکی دیهوک جلسه ای باحضور فرماندهان نیروی انتظامی ، پلیس راه و ایست و بازرسی دیهوک برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس :در ابتدا جلسه مسئول پست قرنطینه و دامپزشکی دیهوک ضمن تقدیر وتشکر از همکاری وتعامل نیروهای نظامی و انتظامی و دستگاههای ذی ربط به تشریح اهداف و زمینه های همکاری پرداخت.
محمد امین شفیعیان در ادامه اظهار داشت: جهت حفظ بهداشت عمومی و با توجه به مخاطرات بهداشتی تردد خودروهای حامل دام ،طیور ، آبزیان،زنبور عسل و فرآورده های خام دامی خوراکی و غیر خوراکی فاقد گواهی حمل بهداشتی و پیشگیری از انتشار بیماری های دامی ومشترک بین انسان و دام از جمله آنفلو آنزای فوق حاد پرندگان در محورهای مواصلاتی لازم است با افزایش سطح تعاملات و تلاش در جهت مهار این معضل راهکارهای لازم ارائه گردد.
شفیعیان افزود: درنتیجه همکاری و ارتباطات صورت گرفته در یک ماهه اخیر باعث شد ده محموله دام و فرآورده خام دامی در بخش دیهوک توقیف و به مراجع قضایی تحویل شود و همچنین با کنترل و بررسی های صورت گرفته حمل بدون گواهی بهداشتی به حداقل رسیده است.
نظر دهید