• 1401/12/22 - 14:19
  • تعداد بازدید : 452
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکات مهم در خرید ماهی قرمز

 

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه مهمترین نکات را در هنگام خرید ماهی قرمز برای عید نوروز به شرح ذیل توصیه می نماید:

  1. - ماهی‌های عید باید قبل از هر چیز سالم و سرحال باشند. از بین ماهی‌هایی که انتخاب می‌کنید، به شکل ظاهری ماهی توجه کنید. بهتر است ماهی اندازه کوچکی داشته باشد، حدود ۱ تا ۲ بند انگشت سایز مناسبی برای ماهی است.
  2. - در مرحله بعد به بدن ماهی توجه کنید. روی تن ماهی نباید آثاری از فرورفتگی و برآمدگی غیرمعمول وجود داشته باشد. پولک‌های ماهی باید یکدست و سالم و بدون هیچ زخم، آثار قرمزی و سفیدی باشند.
  3. - چشم‌های ماهی قرمز هم باید شفاف و بدون تورفتگی و بیرون زدگی باشد. در ضمن در نهایت بهتر است ماهی‌ قرمزی را بخرید که رنگ شفاف و درخشانی دارد.
  4. میزان آب باید به اندازه ۱/۳ فضای پاکت و ۲/۳ بقیه آن باید هوا باشد. در سریع‌ترین زمان ممکن ماهی را به ظرف مناسب منتقل کنید.
  5. - یادتان باشد هر بار که می‌خواهید تنگ ماهی قرمز را بشویید، از هیچ شوینده شیمیایی برای شستن استفاده نکنید. هفته‌ای یک یا دو مرتبه، تنگ ماهی قرمز را بشویید و آلودگی‌ها را پاک کنید.
  6. - کف تنگ ماهی قرمز را سنگریزه‌های طبیعی بریزید. سنگریزه‌های مصنوعی و رنگی برای داخل تنگ چندان مناسب نیستند. دقت کنید که سنگریزه‌های لبه‌های تیز نداشته باشند تا ماهی را زخمی نکنند. میزان این سنگریزه‌ها را زیاد در نظر نگیرید. در ضمن این سنگریزه‌ها را قبل از ریختن در تنگ، بشویید.
  7. - آبی را که برای نگهداری ماهی قرمز در نظر می‌گیرید، باید بدون کلر باشد. برای خارج شدن کلر، آب را به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید.
  8. مکان قرار دادن ظرف ماهی قرمز عید نباید در جای خیلی سرد یا خیلی گرم باشد. از قرار دادن تنگ در کنار بخاری یا در یخچال خودداری کنید.
  9. از دست زدن به ماهی حتی المقدور خود داری کنید .
  10. -   ماهى قرمز بایستى با غذاهاى کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات شناور در سطح آب تغذیه شود.
  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298486
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه