توصیههای دامپزشکی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
روابط عمومی شبکه دامپزشکی درمیان توصیههایی را برای خرید و نگهداری ماهی قرمز در ایام عید ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درمیان : با فرارسیدن عید نوروز و احترام به آداب و سنن باستانی ایرانیان، علاقمندی مردم برای خرید آبزیان زینتی بویژه ماهی قرمز افزایش می یابد که در این ارتباط رعایت اصول ساده بهداشتی می تواند نقش مهمی در پیشگیری ازبروز بیماریهای مشترک بین انسان و ماهی و سلامت خانواده داشته باشد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: ماهی قرمز باید از مراکز مجاز و بهداشتی که دارای مجوز فروش ماهی هستند تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گردان به دلیل نگهداری ماهی در شرایط بهداشتی نامناسب خودداری شود ، همچنین در موقع خرید باید ماهی قرمز را از نظر ظاهری شامل وجود زخم روی پوست، بیرونزدگی چشم و خوردگی بالهها بررسی کرد ، در صورت وجود هر یک از علایم فوق، از خرید ماهی خودداری شود.
نکات لازم در نگهداری ماهی قرمز
۱. ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد.
۲. میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است.
۳. بهترین دمای آب نگهداری ماهی ۲۲ – ۲۶ درجه سانتی گراد است.
۴. در صورت استفاده از آب شهری، باید قبل از استفاده ماهی چند ساعت در هوای آزاد به منظور کلرزدایی قرار داده شود.
۵. غذای ماهی قرمز از فروشگاههای عرضه ماهی زینتی تهیه شود.
۶. به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ درصد کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری شود
نظر دهید