چهارشنبه 10 تیر 1405

flag
  • 1397/09/26 - 08:15
  • تعداد بازدید : 870
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مشترک کارشناسان ادارات دامپزشکی ، تعزیرات و صنعت ، معدن و تجارت از کارخانه های تولیدی خوراک دام و طیور

گشت مشترک دامپزشکی با تعزیرات و بازرسین اداره صنعت ،معدن وتجارت شهرستان بیرجند از کارخانه های خوراک دام وطیور انجام گردید .

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بیرجند ، در راستای هماهنگی های بین بخشی انجام گرفته در جهت برگزاری گشت های مشترک بازرسی، کارشناسان ادارات دامپزشکی و اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان در قالب اکیپ مشترک از دارو خانه های دامپزشکی و کارخانه های تولید کننده خوراک دام و طیور در جهت کنترل قیمت خوراک دام وطیور تولیدی  بازدید کرده و انواع خوراکهای  موجود و قیمت و تاریخ های تولید و انقضاء و کیفیت بهداشتی آنها موردبررسی قرار گرفت .

به گفته دکتر حسن علیزاده  رئیس شبکه دامپزشکی در بازدید صورت گرفته از انبارهای مواد اولیه و تولیدی ، بازدید و مشکلات مربوط درجهت خرید کمبود مواد اولیه و نحوه قیمت گذاری محصولات تولید  شده تبادل نظر صورت گرفت.

علیزاده در ادامه با بیان این مطلب که انجام بازدید های مشترک با سایر ادارات شهرستان نظیر شبکه بهداشت، تعزیرات، صنعت، معدن و تجارت و... به صورت مستمر در سطح شهرستان بیرجند در حال انجام می باشد، افزود: همکاری بین بخشی موجود بین ادارات شهرستان بیرجند  در حد ایده آل بوده و کاملا رضایت بخش می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند
  • کد خبر : 3539
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور