کشف و ضبط بیش از یک تن فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف در شهرستان سرایان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان، از کشف و ضبط بیش از یک تن فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی، در اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، خبر داد.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان، دکتر میلاد خالقی زاده با اعلام این خبر گفت : در اجرای طرح تشدید نظارتها و بازرسی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، طی بیش از 180 مورد بازدید صورت گرفته از مراکز عرضه و نگهداری فرآروده های خام دامی مقدار 1130کیلو گرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف در سرایان کشف وضبط شد.
وی اظهار داشت: در این طرح که از 14 اسفند ماه 1400 تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشت همچنین مقدار7 تن گوشت قرمز در کشتارگاههای این شهرستان زیر نظر بازرسین بهداشت گوشت کشتار و در سطح شهرستان توزیع شده است..
خالقی زاده با اشاره به اینکه این طرح دستاورد های مهمی در جهت افزایش بهداشت عمومی جامعه داشته است افزود: نظارت بر انواع فراورده های خام دامی در سطح شهرستان توسط کارشناسان این حوزه در طول سال با قوت در حال انجام بوده و شهروندان می توانند با اطمینان خاطر کافی محصولات عرضه شده را خریداری و مصرف نمایند.
وی همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تولید، حمل، نگهداری و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در اسرع وقت با همکاران واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان تماس حاصل نمایند.
نظر دهید