نظارت های بهداشتی بر استحصال 120تن گوشت قرمز در کشتارگاه سنتی بشرویه
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه : طی سال گذشته بیش از 120تن گوشت قرمز با نظارتهای مستمر بهداشتی دامپزشکی استحصال و روانه بازار شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ؛ سید حمید عبدی رییس شبکه با بیان این مطلب که یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی می باشد ، تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرفکننده برسد. به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.
و ی افزود: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه شهرستان پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.
وی گفت : در سال گذشته تعداد 2057 راس دام سبک ،425 راس دام سنگین و 139 قطعه شتر مرغ با نظارت بهداشتی و شرعی ناظران دامپزشکی مستقر در کشتارگاه شهرداری بشرویه کشتار شده شده که وزن گوشت قرمز استحصالی بیش از 120تن بوده است
سید حمید عبدی افزود: شهرستان بشرویه دارای یک کشتارگاه سنتی با فضای کشتار محدود می باشد که لزوم توجه به ارتقائ سطح ساختمانی وبهداشتی کشتارگاه ضروری می باشد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت :شهرستان دارای 50مرکز عرضه فراورده های خام دامی میباشد که به صورت مرتب مورد بازرسی ونظارت کارشناسان این شبکه قرار می گیرد
سید حمید عبدی تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
وی در پایان تاکید کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
نظر دهید