نظارت بهداشتی دامپزشکی بر ذبح دام در روز عید قربان
رئیس شبکه دامپزشکی خوسف گفت: به مناسبت عید سعید قربان اکیپ های ثابت و سیار بازدیدهای قبل و بعد از کشتار دام را انجام می دهند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی خوسف دکتر شریفی رییس شبکه اظهار کرد: به مناسبت عید سعید قربان، بازدیدهای قبل و بعد از کشتار دام توسط اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی انجام می شود، از چند روز قبل عید تا روز عید قربان اکیپ های ثابت و سیار بازرسی لازم برای سلامت دام ها را انجام می دهند و در روز عید قربان نیز اگر دامی بیمار باشد مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به ویژگی های یک دام سالم افزود: دام سالم ظاهر عمومی خوبی دارد تحرکش خوب است، ترشحات از بینی ندارد و تنفس راحتی دارد.
وی تاکید کرد : گوشت باید 24 ساعت دوره پیش سرد را طی کند و در دمای یخچال نگه داری شود و از آنجاییکه جگر بیشتر در معرض آلودگی است در روز عید نیزباید جگر پس از نگه داری در یخچال و سپس مصرف شود و در صورت استفاده سریع، باید کاملا مغز پخت کامل شود و از مصرف نیم پز به شدت خودداری کنند.
شریفی تصریح کرد: علایم تب کریمه کنگو بسیار شبیه به انفولانزای ساده است بعد از چند روز خونریزی جلدی از بدن آغاز می شود و کسی که سابقه ذبح دارد در صورت مشاهده این علایم به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.
نظر دهید