شهروندان فقط مرغ های بسته بندی در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی را خریداری نمایند
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: گوشت مرغ عرضه شده در سطح فروشگاهها می بایست هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی نداشته باشد ورنگ عضلات ران قرمز روشن وسینه روشن مایل به زرد بوده وپوست بطور یکنواخت روی بدن کشیده شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه سید حمید عبدی رییس شبکه گفت: شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاههای مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری نمایند و گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می گردد.
وی گفت: مرغ عرضه شده باید رنگ عضلات ران قرمز روشن وسینه روشن مایل به زرد بوده وپوست به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده وعاری از هرگونه پارگی ویا تورم وخون مردگی وتغییر رنگ می باشد
عبدی گفت: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی ویا تعفن خصوصا"در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسدو لاشه مرغ باید کاملا"پرکنی شده ومحتویات شکم از قبیل دل ،جگر ،سنگدان وروده ها باید از بدن مرغ کاملا"خارج شده باشد.
سید حمید عبدی ادامه داد مرغ تازه به مدت 72 ساعت در دمای 2-8 درجه داخل یخچال ومرغ منجمد به مدت 9 ماه در دمای منهای 18 درجه قابلیت نگهداری دارد که بر،روی بسته بندی در ج گردیده است.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه ادامه داد همچنین در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد و همچنین شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز می گیرد وبا برش این ناحیه واستشمام بوی آن می توان قضاوت کرد و شهروندان در صورت هرگونه ابهام در سلامت گوشت مرغ تهیه شده با شبکه دامپزشکی جهت راهنمایی تماس حاصل نمایند
نظر دهید