به مناسبت هفته دامپزشکی :
شبهای زعفرانی با حضور مدیر کل دامپزشکی استان
شب گذشته دکتر احمدی مدیر کل دامپزشکی استان در برنامه تلویزیونی شبهای زعفرانی از گستردگی کار در دامپزشکی سخن گفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر سید محمد مهدی احمدی مدیر کل دامپزشکی استان به مناسبت هفته دامپزشکی با حضور در برنامه تلویزیونی شبهای زعفرانی با هم استانی های گرامی از گستردگی کار در دامپزشکی سخن گفت.
احمدی نظارت بر فراوردهای خام دامی، واکسیناسیون دام سبک و سنگین و نظارت بر کشتار شرعی و بهداشتی دام را گوشه ای از خدمات دامپزشکی عنوان کرد .
مدیر کل دامپزشکی استان کمبود نیرو و نبود خودروی مناسب خدمتی را از چالش های پیش روی استان اعلام کرد و گفت: علی رغم تمامی کمبودهای موجود کار در دامپزشکی با روحیه جهادی ادامه دارد.
برنامه های شبهای زعفرانی از جمله برنامه های پر مخاطب استان می باشد که از ساعت 21 الی 22:15 روی آنتن شبکه خاوران میرود.
نظر دهید