حمل و نقل و جابجایی دام فاقد پلاک هویت و گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی قاچاق محسوب می گردد .
حمل و نقل و جابجایی دام زنده مستلزم نصب پلاک هویت و دریافت گواهی بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند دکتر حسن علیزاده گفت : با توجه به اجرایی شدن طرح هویت گذاری دام سنگین و سبک در سراسر کشور ، حمل و نقل دام سنگین و سبک صرفاً با نصب پلاک هویت ( 15 رقمی ) وهمچنین دریافت گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی مجاز می باشد .
علیزاده در ادامه گفت : با توجه به اینکه طرح هویت گذاری دام هنوز به صورت کامل در شهرستان اجرایی نشده به دامداران توصیه کرد جهت پلاک کوبی با پلاکهای هویت و ثبت اطلاعات خود و دامهایشان به مراکز مجاز معرفی شده مراجعه نمایند تا در هنگام حمل و نقل و جابجایی دام دچار مشکل نگردند.
علیزاده گفت: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا هر گونه خرید و فروش و جابجایی دام زنده فاقد پلاک هویت و بدون گواهی بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی قاچاق محسوب می گردد و پرونده مربوطه از طریق پلیس امنیت اقتصادی و مراجع قضایی پیگیری خواهد شد .
نظر دهید