• 1402/02/09 - 07:36
  • تعداد بازدید : 654
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 700مورد بازدید دستاورد شبکه دامپزشکی قاینات در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی

در راستای طرح تشدیدکنترل ونظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان ،کارشناسان این شبکه بیش از 700مورد از اماکن تولید ، توزیع وعرضه فرآورده های خام دامی بازدید وبازرسی نموده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر مجید بلوکی مقدم سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان گفت : در راستای اجرای به موقع طرح تشدیدکنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی و اماکن عرضه ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان که از 13 اسفند ماه شروع و تا 5 اردیبهشت ادامه داشت کارشناسان واحد نظارت شبکه بیش از 700 مورد بازدید و نظارت بر عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی را انجام دادند.

 بلوکی مقدم گفت: واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه از ابتدای این طرح  با برنامه ریزی دقیق کارشناسان واحد نظارت شبکه موفق به نظارت مستمر بر تمامی مراکز عرضه و نگهداری فراورده های خام دامی شهرستان  شده اند که دراین بازه زمانی 734مورد بازدید نظارتی از مراکز عرضه فراورده خام دامی سطح شهرستان و کشتارگاه های دام و طیور صورت پذیرفته است.

وی گفت: در این بازدید ها مقدار 10تن و 906 کیلو گرم گوشت دام و طیور در کشتارگاه های دام و طیور و مراکز عرضه سطح  شهرستان به دلیل شرایط غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

بلوکی مقدم در پایان ادامه داد این نظارت ها منحصر به مناسبت خاصی نخواهد بود و همچنان استمرار خواهد داشت و  از همشهریان خواست در صورت هر گونه مشاهده غیر بهداشتی مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع و یا با شماره تلفن های  32566450-51تماس حاصل نمایند  تا در کمترین زمان ممکن کارشناسان واحد نظارت شبکه در محل مستقر و برخورد لازم و قانونی با متخلفین صورت گیرد

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 300678
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه