معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی:
افزایش 22 درصدی میزان جوجه ریزی در واحد های مرغداری نسبت به مدت مشابه سال 1401
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر شفائی معاونت سلامت دامپزشکی استان گفت: گوشت مرغ همواره بعنوان یکی از کالاهای اساسی در سبد مصرفی خانوار مطرح بوده است .
وی گفت: تأمین و تدارک گوشت مرغ سالم و بهداشتی مصرفی مردم از اهداف مهم جامعه دامپزشکی می باشد. اقدامات صورت گرفته برای ارتقاء سطح استانداردهای فنی و بهداشتی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی علاوه بر بالا بردن ظرفیت تولید گوشت سبب ارتقاء سطح کیفیت این محصول نیز شده است.
شفائی گفت: استان خراسان جنوبی با دارا بودن 813 واحد پرورش مرغ گوشتی که از این میزان، تعداد 618 واحد با ظرفیت تولیدی بیش از 11 میلیون قطعه فعال می باشد، در رتبه سیزدهم کشوری قرار دارد.
وی افزود: باتوجه به تلاش مضاعف و همراهی تولیدکنندگان، شاهد افزایش قابل توجهی در میزان جوجه ریزی بوده ایم به نحویکه با جوجه ریزی بیش از 31 میلیون قطعه در سال 1402 ، در مقایسه با سال 1401 افزایش 22 درصدی رخ داده است.
این افزایش ناشی از فعالیت مجدد برخی واحدها و یا افزایش دفعات جوجه ریزی بوده است. در این مقوله متوسط دفعات جوجه ریزی در سال 1401 به میزان حدود 2/9 دوره در سال بوده در حالیکه این میزان در سال 1402 به حدود 3/7 دوره در سال رسیده است.
نظر دهید