• 1402/12/17 - 10:56
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان:

آغاز طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی

19اسفند لغایت پایان ماه مبارک رمضان نظارت بر فراورده های خام دامی با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی خبر داد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه مواد پروتئینی از شنبه 19 اسفند ماه همزمان با سراسر کشور در استان خراسان جنوبی آغاز خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان  خراسان جنوبی دکتر محمد علی بخشی مدیرکل دامپزشکی اعلام کرد این طرح بر اساس ابلاغ و دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور از شنبه 19 اسفند ماه سال جاری آغاز و تا 21 اردیبهشت ماه سال 1402 ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه این طرح به منظور آمادگی برای ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز اجرا می‌شود، ادامه داد: 52 نفر از دامپزشکان و کارشناسان این استان در قالب 41 گروه (اکیپ) ثابت و سیار در این طرح شرکت می‌کنند.
وی درخصوص نحوه فعالیت این اکیپ‌ها گفت: روزانه در ۲ نویت کاری به طور تمام وقت، 41 گروه در استان که 5 اکیپ ثابت و سیار از اداره کل دامپزشکی و 3 گروه در شهرستان بیرجند فعال هستند تا به صورت مضاعف کار نظارت بهداشتی را بر مراکز مورد نظر طرح انجام دهند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: با اجرای این طرح درصدد هستیم تا بهداشت و سلامت محصولاتی که در اختیار شهروندان قرار می‌گیرند را تامین کنیم.

وی ادامه داد: قرار است در این طرح 20 واحد بسته بندی و کارگاه فرآوری فرآورده خام دامی، دو هزار و 731 واحد تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی ، 4 کشتارگاه صنعتی طیور و 11 کشتارگاه دام صنعتی و سنتی مورد بازدید و رصد بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان قرار خواهد گرفت.
دکتر محمدعلی بخشی با اشاره به استقرار ناظرین بهداشتی دامپزشکی بخش دولتی در کشتارگاه ها در کنار مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه های دام و طیور خبر داد و گفت : فعالیت‌ها در کشتارگاه‌ های دام به صورت روزانه و در کشتارگاه ‌های طیور به صورت شبانه رصد می‌شوند.
وی افزود: دامپزشکی استان خراسان جنوبی ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر در صورتی که با مواردی غیربهداشتی برخورد کند موضوع را به مراکز قضایی ارجاع می‌دهد تا تصمیم لازم برای برخورد قانونی با آنها همچون جریمه، پلمب و یا هرگونه برخورد دیگر گرفته شود.
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عرضه گوشت قرمز بدون برچسب شناسنامه لاشه و عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت را به شماره 32233821 داخلی 179 دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و یا از طریق سامانه پاسخگویی 1512 اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316066
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه