کلاس آموزشی ویژه نیروهای هنگ مرزی گزیک شهرستان درمیان
رئیس شبکه دامپزشکی درمیان : کلاس آموزشی با عنوان بیماری های مشترک بین انسان و دام (هاری و تب مالت) ویژه پرسنل مرزبانی هنگ گزیک برای اولین بار در شهرستان درمیان توسط دامپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان کلاس آموزشی ترویجی با عنوان بیماری های مشترک بین انسان و دام (هاری و تب مالت ) در هنگ مرزی گزیک برگزار گردید.
دکتر جواد ذوالفقاری رئیس شبکه با بیان این خبر گفت : مرزبانی نقش بسزایی در کنترل مرزها از جمله حمل و نقل غیر مجاز ایفا می کند لذا ، آموزش به این عزیزان جهت آگاهی بیشتر درباره بیماریهای موجود که بین انسان و دام مشترک هستند و هماهنگی های لازم در برخورد با محموله های غیر مجاز در مرزها حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد : در این دوره نکاتی در خصوص راههای کنترل و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام به نیروهای مرزبانی آموزش داده شد.
نظر دهید