• 1397/09/19 - 07:32
  • تعداد بازدید : 707
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشتارگاه ها فیلتر بهداشتی بین صنعت دامداری و جامعه انسانی هستند

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به نیاز بشر به تامین پروتئین حیوانی گفت: کشتارگاه ها فیلتر بهداشتی بین صنعت دامداری و جامعه انسانی هستند.

00:00
00:00
دانلود

 

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر محمد علی بخشی در این رابطه افزود: دام و طیور پس از پایان دوره پرورش در مزارع و واحدهای پرورشی به کشتارگاه ها منتقل و و تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی ذبح می شوند که در این بین بخش عمده ای از عوامل بیماریزا، خون و فضولات در کشتارگاه حذف شده تا گوشت سفید و قرمز بهداشتی و سالم به دست مصرف کننده برسد که در این میان کشتارگاه ها به مانند فیلتر بهداشتی، جامعه انسانی را از گزند بیماری های قابل انتقال از حیوانات به انسان مصون نگه می دارند.

وی با بیان اینکه 11 کشتار گاه دام و 3 کشتارگاه طیور در استان فعالیت دارند بیان داشت: گوشت تولیدی که از کانال و چرخه نظارت های دامپزشکی وارد بازار می شود سالم و بهداشتی است و شهروندان می توانند با خیال آسوده فرآورده های گوشتی را مصرف نمایند.

معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به ارتباط مستقیم کشتارگاه ها با ارتقای شاخص های بهداشتی گفت: متولی تجهیز و توسعه امکانات کشتارگاه های دام با شهرداری ها است که انتظار داریم شهرداران به این حوزه توجه ویژه داشته باشند.

بخشی از شهروندان خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده گوشت مورد نیاز را از مراکز و قصابی های تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و از خرید گوشت از قصابان خانگی خودداری نمایند.

 

  • گروه خبری : دامپزشکی خراسان جنوبی,اخبار مهم,اخبار شهرستان ها,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار شبکه دامپزشکی خوسف,اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار شبکه دامپزشکی درمیان,اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3216
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه