پیام های بهداشتی شبکه دامپزشکی طبس در خصوص کشتار دام های نذری در عید قربان
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس با تکثیر اطلاعیه بهداشتی و ارسال به نهاد امامت جمعه،ادارات ، نهادها و شهروندان توصیه های لازم را در خصوص ذبح دام نذری عنوان نمود.

- ذبح دام قربانی را در كشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان بهداشتی دامپزشكی و روحانیون ذبح شرعی انجام دهید.
- گوشت نذری تازه را قبل از مصرف 24 ساعت در دمای یخچال ( صفر تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری نمائید.
- دل و جگر تازه دام نذری را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید.
- كشتار دام در معابر و اماكن مسكونی سبب گسترش عوامل بیماری زا می شود.
- كشتار دام در معابر و اماكن مسكونی سبب گسترش بیماریهای مشترك بین انسان و دام می شود.
- از رها نمودن امعاء و احشاء دام در معابر عمومی و مناطق مسكونی جددا خودداری نمایید.
- رها نمودن خون و فضولات دامی در معابر عمومی خطر انتقال بیماریهای سیاه زخم، تب خونریزی دهنده کریمو کنگو را به انسان افزایش می دهد.
- جهت بهره مندی از خدمات بهداشتی دامپزشكی در ایام عید قربان با تلفن های شبكه های دامپزشكی (32813520-32813308) تماس حاصل فرمایید.
- اكیپ های سیار و ثابت دامپزشكی در روز عید قربان آماده ارائه خدمات بهداشتی رایگان به شهروندان می باشد.
- با ذبح دام نذری در كشتارگاه های دام ، سلامتی و بهداشت را به خود و خانواده هدیه نمائید.
آیا می دانید كه :
- ذبح دام قربانی در معابر و اماكن مسكونی باعث انتشار و انتقال بیماریهای مشترك بین انسان و دام می شود .
شهروندان گرامی :
- كشتارگاه دام در روز عید سعید قربان آماده ارائه خدمات به شهروندان می باشد جهت ذبح دام قربانی خود به كشتارگاه دام مراجعه نمائید .
- برای حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان دام قربانی خود را در كشتارگاه ذبح نمائید .
نظر دهید