• 1399/12/06 - 09:28
  • تعداد بازدید : 385
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان در خصوص بیماری آبله درگوسفند و بز

شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان با توجه به بروزبیماری آبله در تعدادی از دامداری های شهرستان نسبت به رعایت مسائل بهداشتی خصوصا درهنگام نقل و انتقال دام هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان دکتر میلاد خالقی زاده رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان در این خصوص اظهار داشت: بیماری آبله گوسفند و بز یک بیماری ویروسی فوق العاده مسری است که مختص گوسفند و بز می باشد که موجب بروز علائمی چون تب، کاهش تولید، بثورات جلدی در اطراف دهان، صورت و قسمت های کم موی بدن، جراحات احشایی، درگیری تنفسی و گاها سقط جنین در دامهای سبک می شود.

وی گفت: بیماری آبله گوسفند و بز، یکی از مهمترین بیماری‌های واگیر در بین دام‌های سبک است که از طریق تماس مستقیم بین دامها در دامداریها، از دام آلوده به دامهای سالم گله منتقل می‌ شود ودامهای جوان در خطر بیشترمرگ و میر نسبت به بالغین می باشند .

خالقی زاده اظهار داشت : خوشبختانه واکسن این بیماری جهت پیشگیری وجود دارد و پرسنل این شبکه نسبت به انجام واکسیناسیون دامها علیه بیماری این  در مناطق و کانون های اقدام نموده اند ، از دامداران تقاضا کرد که در صورت مشاهده هر گونه علایم بیماری در گوسفند و بز ، مراتب را به شبکه دامپزشکی گزارش کرده و از هر گونه نقل و انتقال دام بدون تاییدیه و مجوز دامپزشکی خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271874
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه