• 1402/09/07 - 08:22
  • تعداد بازدید : 462
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند در خصوص بیماری تب برفکی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند، دکتر عبداله حمزه ئی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ضمن هشدار در خصوص بیماری تب برفکی از برگزاری جلسه ای با گاوداران مجتمع مرک شهرستان بیرجند در این خصوص خبر داد.

وی گفت: رعایت شرایط بهداشتی از جمله واکسیناسیون دام هایی که تا کنون واکسن تب برفکی را دریافت نکردند یا دریافت واکسن یادآور، کنترل ورود و خروج افراد و خودروها ،ضد عفونی کلیه خودروهای ورودی به دامداری، اخذ مجوز جهت حمل و نقل دام، قرنطینه نمودن دام جدید به مدت 10 تا 14 روز در دامداری پس از انتقال و...در کنترل و پیشگیری از این بیماری حائز اهمیت می باشد .

حمزه ئی افزود: در این جلسه که با حضور حداکثری دامداران مجتمع و حضور کارشناس واحد امور دام جهاد کشاورزی شهرستان در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان با محوریت بیماری تب برفکی برگزار گردید ضمن هشدار در خصوص بیماری تب برفکی توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان، با ارائه پاورپوینت مطالبی در خصوص  راه های کنترل و پیشگیری از بیماری تب برفکی به دامداران ارائه گردید .

وی در پایان به کلیه دامداران شهرستان توصیه نمود: از خرید و فروش و جابجایی دام بدون اخذ گواهی حمل دامپزشکی جداً خوداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه علائمی از بیماری تب برفکی در اسرع وقت با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس حاصل نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 311238
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه