• 1398/03/08 - 10:48
  • تعداد بازدید : 316
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت دامپزشکی نهبندان بر استحصال بیش از 5 تن گوشت قرمز

برای پیشگیری از انتقال بیماری‌ های مشترک بین انسان و دام، کارشناسان دامپزشکی نهبندان بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز نظارت دقیق دارند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: این شبکه براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف نظارت دقیق دارد.

وی با اشاره به اینکه بازدید و نظارت دامپزشکی برای تضمین کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن فرآورده‌های خام دامی انجام می شود، افزود: معاینه دام‌های کشتاری قبل از کشتار و بازرسی لاشه و اندام‌های داخلی در حین کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت استحصال شده پس از نصب لیبل سلامت دامپزشکی که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء، سن و جنس دام است، توسط خودروهای سردخانه دار به قصابی‌های شهرستان حمل می‌شود.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با بیان اینکه با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی بر دام های کشتار شده در کشتارگاه این شهرستان 5 هزار و 100 کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی تولید شده است، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری 312 کیلوگرم گوشت قرمز که غیر قابل مصرف تشخیص داده شده بود، ضبط و معدوم شد.

راه انجام ضمن تقدیر و تشکر از شهرداری نهبندان بابت همکاری مناسب با شبکه دامپزشکی خاطر نشان کرد: با توجه به مجهز بودن کشتارگاه به پیش سرد و جهت پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، باید کلیه لاشه های دامهای کشتار شده به مدت 24 ساعت در پیش سرد نگهداری گردند و پس از آن اجازه توزیع و فروش توسط دامپزشکی داده خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 132996
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه