نظارت دامپزشکی بر تولید و عرضه 400 تُن تخم مرغ در نهبندان
از ابتدای امسال تاکنون، کارشناسان شبکه دامپزشکی نهبندان بر تولید، توزیع و عرضه 400 هزار کیلوگرم تخم مرغ نظارت داشتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان، محسن آهنی رئیس شبکه دامپزشکی از نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی نهبندان بر تولید، توزیع و عرضه بیش از 400 هزار کیلوگرم تخم مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: نظارت کامل بر همه مراحل تولید، توزیع و عرضه تخم مرغ از مرغداری تا مراکز پخش و عرضه آن در مراکز توزیع، توسط کارشناسان دامپزشکی به طور مرتب و مستمر انجام میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان افزود: بازرسین بهداشتی دامپزشکی نیز در مراکز توزیع و فروش، سلامت تخم مرغ ها را از نظر شرایط نگهداری و تاریخ تولید و انقضاء مورد بررسی و کنترل قرار می دهند و در صورت تخلف با واحدهای صنفی برخورد می کنند.
آهنی با تأکید بر اینکه کنترل و نظارت بهداشتی دقیق در زمان تولید، توزیع و رعایت شرایط نگهداری از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: تخم مرغ یک ماده غذایی مفید و منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین ها و پروتئین های لازم برای انسان می باشد لذا در صورت عرضه و نگهداری غیربهداشتی به راحتی می تواند موجب بروز مخاطرات بهداشتی شود.
وی با بیان اینکه تخم مرغ مانند مواد غذایی دیگر شرایط نگهداری و عمر ماندگاری خاص خود را دارد، گفت: عرضه تخم مرغ بایستی در یخچال و در دمای ۰ تا ۴ درجه صورت گیرد و بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی عمر ماندگاری یا مدت زمان مصرف تخم مرغ مشروط به اینکه دمای نگهداری این فرآورده مناسب باشد، ۳۰ روز میباشد.
نظر دهید