نظارت دامپزشکی بر استحصال 9 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در نهبندان
در سه ماهه اول سال جاری بیش از 9 تن گوشت قرمز با رعایت شرایط بهداشتی در کشتارگاه دام شهرستان نهبندان استحصال شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محسن آهنی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
وی ادامه داد: در سه ماهه نخست سال جاری بیش از 9 تن گوشت قرمز در این شهرستان استحصال شده که حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 88 رأس دام سبک (گوسفند و بز) و 49 رأس دام سنگین(گاو و شتر) بوده است.
سرپرست شبکه دامپزشکی نهبندان با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی تهیه کنند، افزود: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
آهنی توضیح داد: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشهها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی میشوند و بعد از سردگذاری لاشهها به مدت 24 ساعت با حفظ موازین بهداشتی به مراکز توزیع حمل میگردند.
وی از تمام شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته و در صورت مشاهده موارد تخلف مراتب را با شماره تلفن 32622357 شبکه دامپزشکی نهبندان اطلاع دهند.
نظر دهید