• 1401/05/31 - 08:49
  • تعداد بازدید : 796
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار بیش از 6 هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی شهرستان خوسف

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان خوسف 6 هزار و 580 راس دام سبک و سنگین تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی کشتار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوسف، دکتر وحید شریفی در این خصوص اظهار داشت: کشتارگاه صنعتی دام شهرستان خوسف یکی از بزرگترین کشتارگاه های فعال صنعتی دام شرق کشور با ظرفیت 500 راس دام سبک و 50 راس دام سنگین و ظرفیت سردخانه های به مقدار 3500 تن می باشد که با توجه به پیگیری های بعمل آمده طی روزهای آتی این ظرفیت افزایش پیدا خواهد کرد.

وی همچنین گفت: کشتارگاه‌ دام یکی از واحدهای مهم تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی است و درخصوص بسیاری از بیماری‌های دام مانند بیماری‌های انگلی و واگیردار که فاقد علائم بالینی است از طریق بازرسین دامپزشکی مستقر در کشتارگاه، بررسی لازم انجام می گیرد و در صورت شناسایی بیماری، لاشه‌های آلوده از چرخه مصرف انسانی خارج می شود.

شریفی با بیان اینکه بازرسی ‌های بهداشتی و نظارتی در کشتارگاه‌ در حال انجام است تصریح کرد: در چهار ماهه نخست سال جاری در کشتارگاه‌ دام بیش از 6 هزار رأس دام سبک و سنگین تحت نظارت های کارشناسان بهداشتی دامپزشکی کشتار گردیده است.

وی در پایان گفت: مردم از خرید هر نوع گوشت قرمز که فاقد مهر دامپزشکی و برچسب نشانه گذاری است جدا خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289548
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه