دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
  • 1400/01/19 - 11:15
  • تعداد بازدید : 418
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از 6 تن گوشت قرمز در شهرستان درمیان

رئیس شبکه دامپزشکی درمیان از نظارت مستمر بهداشتی بر تولید بیش از 6 هزار و دویست کیلوگرم گوشت قرمز در شهرستان طی سال 99 خبر داد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درمیان مهدی عارفی نیا رئیس شبکه با اشاره به اینکه یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی است تا گوشت با کیفیت و بهداشتی به دست مصرف ‌کننده برسد، افزود: تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاه پس از کنترل های بهداشتی لازم توسط بازرسان بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف هستند.

وی با اشاره به اینکه این شبکه با فرآهم کردن زیر ساخت هایی نظیر فعالیت کشتارگاه دام شهرستان وحمل و نقل گوشت با خودروهای یخچال دار و عرضه آن در فروشگاه های معتبر  نظارت دقیق دارد ، ادامه داد: در 12 ماه سال گذشته با کشتار  دام سبک و سنگین و با نظارت بهداشتی در کشتارگاه  وزن گوشت قرمز استحصالی 6 هزار و 287 کیلوگرم بوده است.

عارفی نیا تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با خودوهای فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید و انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره تلفن 32121490 به شبکه دامپزشکی درمیان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272918
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور