نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان تشدید می شود/ مردم گوشت مورد نیاز را از مراکز معتبر تهیه کنند
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید بر مرکز عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر محمد اصغرزاده با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع گوشت سفید ، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی توسط مردم، به منظور افزایش ضریب سلامت و امنیت غذائی شهروندان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی در سراسر استان در دونوبت صبح و عصر اجرا می شود.
وی به مشارکت 14 اکیپ ثابت و 15 اکیپ سیار در این طرح خبر داد و افزود: در این طرح کلیه مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستورانها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی را خریداری کنند اظهار کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.
اصغرزاده یادآور شد: طی طرح سال گذشته حدود 7 تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.
نظر دهید