• 1397/02/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان تشدید می شود/ مردم گوشت مورد نیاز را از مراکز معتبر تهیه کنند

مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی از آغاز طرح تشدید بر مرکز عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: مردم گوشت و فرآورده های پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، دکتر محمد اصغرزاده با اعلام این خبر گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف انواع گوشت سفید ، قرمز و دیگر فرآورده های خام دامی توسط مردم، به منظور افزایش ضریب سلامت و امنیت غذائی شهروندان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی توسط  دامپزشکی در سراسر استان در دونوبت صبح و عصر اجرا  می شود.



وی به مشارکت 14 اکیپ ثابت و 15 اکیپ سیار در این طرح خبر داد و افزود: در این طرح کلیه مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی و سردخانه ها و رستورانها به طور مستمر مورد بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.



مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه شهروندان باید برای حفظ سلامت خود از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی محصولات دامی را خریداری کنند اظهار کرد: مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل نگهداری و عرضه  غیر بهداشتی فرآورده های خام دامی نظیر انواع گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل، دل، جگر و ... با شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گیرند تا در اسرع وقت با فرد خاطی برخورد قانونی شود.



اصغرزاده یادآور شد: طی طرح سال گذشته حدود 7 تن فرآورده غیربهداشتی توقیف و از چرخه مصرف خارج شد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 101636
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه